Out of Stock

The Yin Ring

17.00

SKU: N/A Koleksionet ,
Unazë argjendi 925 e dekoruar me smalt të zi përgjatë gjithë perimetrit të jashtëm. The Yin Ring është e lëmuar dhe pa reliev. Ideuar që të blihet bashkë me The Yang Ring.