Out of Stock

The Yang Ring

17.00

SKU: N/A Koleksionet ,
Unazë argjendi 925 e dekoruar me smalt të bardhë përgjatë gjithë perimetrit të jashtëm. The Yang Ring është e lëmuar dhe pa reliev. Ideuar që të blihet bashkë me The Yin Ring.