Ofertë! Out of Stock

The Totally Classic Hoops

10.00

Vathë të thjeshtë në formë rrethi me diametër 20mm në argjend 925 të larë në ar 14-karatësh. Hapja dhe mbyllja realizohet përmes një shufre më të hollë që hyn dhe del në perimetrin e brendshëm të rrethit. The Totally Classic Hoops janë ideal për përdorim të përditshëm e për momente më të rëndësishme. Jane vërtet klasikë të përjetshëm.

S’ka stok