Koleksioni i ri për
Ofertë!

The Sad Ring

21.00 17.00

Unazë argjendi 925 me gurë të vegjël rrethorë ngjyrë blu e fortë përgjatë gjithë perimetrit. Secili gur është i mbërthyer në katër vende. The Bitchy Ring është vibrante dhe rrëzëllitëse.