Koleksioni i ri për
Ofertë! Out of Stock

The Roadtrip Earrings

14.00

S’ka stok

Vathë argjendi 925 me gjashtë gurë të vegjël zirkoni që krijojnë idenë e një kali deti. Vathët rrinë ngjitur pas veshit dhe janë perfektë për përditshmëri.