Out of Stock

The Professional Earrings

20.00

S’ka stok

Vathë argjendi 925 me perla të kultivuara varur në zinxhirë të thurur cilindrikë. Perlat kanë madhësi mesatare dhe duken janë ideale për dukje të thjeshta që s’kërkojnë shkëqim.