Out of Stock

The Optimist Ring

21.00

S’ka stok

Unazë argjendi 925 me tre gurë zirkoni në prerje rrethore vendosur në rresht dhe ngjitur me njëri-tjetrin. The Optimist Ring është figurante e vetme, por shkëlqen më shumë e shoqëruar me një të dytë.