Ofertë! Out of Stock

The Mirror Ring

17.00

SKU: N/A Koleksionet ,
Unazë argjendi 925 me gurë natyralë zirkoni me madhësi mesatare që rrethojnë gjithë perimetrin e jashtëm. Gurët në prerje baguette janë të vendosur vertikalisht dhe krijojnë iluzionin e një pasqyre të pafundme.