Koleksioni i ri për
Ofertë!

The Loving Necklace

27.00

Varëse argjendi 925 me Medaljen Mrekullibërëse. Medalja është e gjatë 1.8 cm dhe e gjerë 1.3 cm. Zinxhiri është 53 cm i gjatë.