Koleksioni i ri për
Out of Stock

The Ironic Ring

25.00

S’ka stok

Unazë argjendi 925 me gur rubini në prerje emeraldi me shkëlqim të plotë, vendosur në një kafaz në formë shporte. Pjesa e sipërme e shportës është e dekoruar me gurë të vegjël zirkoni që komplementojnë gurin e madh. Potenciali i plotë i The Ironic Ring shfrytëzohet kryesisht në mbrëmje të rëndësishme dhe glamoroze.