Ofertë! Out of Stock

The Hottest Ring

17.00

SKU: N/A Koleksionet ,

Unazë argjendi 925 me një gur kryesor në prerje Marquise. Në secilen anë të gurit, rrethi dekorohet me dy gurë rrethorë vendosur ngjitur me njëri-tjetrinne pozicion vertikal. Pasohen nga një gur katror dhe dy rreshta me nga pesë gurë të vegjël.