Ofertë! Out of Stock

The Heir Ring

17.00

SKU: N/A Koleksionet ,
Unazë argjendi 925 që krijon idenë e një tiare. Në pjesën e parme, bazamenti i stolisë thellohet dhe lë vend për gurë të vegjël natyralë zirkoni. The Heir Ring është krijuar për t’u vendosur mbi një unazë ekzistuese, si një kurorë mbi kokë.