Out of Stock

The Heat Anklet in Orange

25.00

Byzylyk këmbe argjendi 925 i larë në flori 14 karatësh me gurë të varur që alternohen nga pangjyrë në ngjyrë portokalli e fortë. Byzylyku ka dy anë. Nga ana tjetër, gurët e varur alternohen në gurë pa ngjyrë dhe pllaka rrethore të florinjta.

S’ka stok