Out of Stock

The Hearted Ring

24.00

S’ka stok

Unazë argjendi 925 e larë në flori 14 karatësh me një gur solitaire zirkoni pa ngjyrë në formë zemre, Guri është i siguruar në katër vende dhe unaza ka tolerancë deri në tre masa prej mekanizmit në gjysmën e rrethit.