Ofertë! Out of Stock

The Hail Ring

17.00

SKU: N/A Koleksionet ,
Unazë argjendi 925 me gurë të vegjël sferikë përgjatë gjithë perimetrit. Gurët e bardhë kanë shkëlqim të fortë për madhësinë dhe janë të kapur në gjashtë pika të ndryshme. Hail Ring është klasike dhe kombinohet me gjithçka, nga mëngjesi në mbrëmje.