Koleksioni i ri për
Ofertë! Out of Stock

The Fearless Necklace

17.00

S’ka stok

Varëse argjendi 925 me medaljon mbrojtës ndaj syrit të keq në ngjyrë bojëqielli dhe të zezë. Medaljoni ka diametër 0.8 cm, ndërsa zinxhirë është 40 cm i gjatë.