Out of Stock

The Droop Anklet

23.00

Byzylyk këmbe argjend 925 i larë në flori. Byzylyku është i realizuar nga dy zinxhirë të ndryshëm, i sipërmi i dekoruar me tetë pllakëza të vogla, i poshtmi me tetë sfera të imeta. Zinxhiri i poshtëm ështëi më i gjatë se tjetri. Mbyllja realizohet me anë të një grepi dhe 23 hallkash rrethore. Gjatësia totale, përfshirë mekanizmin e mbylljes është 250 milimetra.

S’ka stok