Ofertë!

The Coquet Tennis Bracelet in White

20.00

Byzylyk argjend 925 i larë në flori. Një rresht i hollë gurësh natyralë zirkoni pa ngjyrë lidhen me njëri-tjetrin përmes një shtrati argjendi. Mbyllja realizohet me anë të një grepi. Gjatësia e byzylykut, përfshirë grepin dhe hallkat që asistojnë në mbyllje, është 205 milimetra.