Out of Stock

The Coquet Necklace in White

28.00

Varëse argjend 925 e larë në flori. Një rresht i hollë gurësh natyralë zirkoni pa ngjyrë lidhen me njëri-tjetrin përmes një shtrati argjendi. Mbyllja realizohet me anë të një grep dhe dhjetë hallkash rrethore që mund të shkurtojnë gjatësinë e varësesi. Gjatësia e varëses, përfshirë grepin dhe hallkat që asistojnë në mbyllje, është 500 milimetra.

S’ka stok