Ofertë! Out of Stock

The Classic Hoops

10.00

Vathë të thjeshtë në formë rrethi me diametër 20mm në argjend 925. Hapja dhe mbyllja realizohet përmes një shufre më të hollë që hyn dhe del në perimetrin e brendshëm të rrethit. The Classic Hoops janë ideal për përdorim të përditshëm, veçanërisht për tonet e lëkurës që u rrinë mire ngjyrat e ftohta.

S’ka stok