Ofertë!

The Chill Ring

17.00

Unazë argjendi 925 me gur zirkoni në prerje marquise vendosur në një kafaz në formë shporte. Guri ka prerje të pastra dhe shkëlqim të plotë. Mund të mbahet veçantë ose i shoqëruar me unaza të tjera më të thjeshta.