Koleksioni i ri për
Ofertë!

The Careful Necklace

17.00

Varëse argjeni 925 me medaljon Dorën e Fatimas, talisman mbrojtës ndaj syrit të keq. Në të dy anët, dora është dekoruar me dizenjo simetrike vende-vende në ngjyrë blu. Medaljoni është 1.1 cm i gjerë dhe 1.4 cm i gjatë. Zinxhiri është 42 cm i gjatë.