Ofertë! Out of Stock

The Bold Ring

17.00

SKU: N/A Koleksionet ,
Unazë argjend 925 e larë në flori. Unaza nis si rreth në pjesën e poshtme dhe shndërrohet në një pllakë drejtkëndore në sipërfaqen e sipërme dhe të dukshme. Në njërin cep të pllakës ndodhet një gur natyral zirkoni pa ngjyrë që nuk ngrihet mbi nivelin e unazës.