Out of Stock

The Bitchy Ring

21.00

S’ka stok

Unazë argjendi 925 me gurë të vegjël rrethorë ngjyrë çiklaminë përgjatë gjithë perimetrit. Secili gur është i mbërthyer në katër vende. The Bitchy Ring është vibrante dhe rrëzëllitëse.