Out of Stock

The Amber Necklace

25.00

Varëse argjendi 925 e larë në flori. Varësja krijon idenë e një shiriti të sheshtë me teksturën e lëkurës së një gjarpri.  Zinxhiri ka gjerësi prej 3 milimetrash dhe është i gjatë 400 milimetra. 

S’ka stok