Out of Stock

Snowflake Ring

29.00

SKU: N/A Koleksioni

Unazë argjendi 925 me gurë të bardhë në formë luleje përgjatë gjithë perimetrit. Gurët janë
natyralë, me shkëlqim të fortë dhe të siguruar mirë në unazë. Për një pamje më figurante,
vendosni dy në të njëjtin gisht.