Out of Stock

Popsicle Ring in Blue

26.00

SKU: N/A Koleksioni

Unazë argjendi 925 me gurë sferikë përgjatë gjithë perimetrit. Gurët bojëqielli janë të fiksuar në katër pika dhe kanë shkëlqim të mjegullt.