Out of Stock

The Ice Cream Ring in Hot Pink

22.00

SKU: N/A Koleksionet ,

Unazë argjendi 925 me gurë ovalë rozë e fortë përgjatë gjithë gjatësisë. Gurët e vendosur horizontalisht janë të fiksuar në katër pika. Unaza ka ngjyrë vibrante dhe të ëmbël.