Koleksioni i ri për
Ofertë! Out of Stock

Ice Cube Ring

34.00 27.00

SKU: N/A Koleksioni

Unazë argjendi 925 me një gur të madh me prerje princeshe në qendër dhe shtatë gurë të vegjël natyralë në secilën anë. Guri qëndror ka shkëlqim blu në lejla kur bie në kontakt me dritën. Ideale për evente të rëndësishme.