Out of Stock

Ice Cream Ring in Blue

26.00

SKU: N/A Koleksioni

Unazë argjendi 925 me gurë ovalë bojëqielli përgjatë gjithë perimetrit. Gurët e vendosur horizontalisht janë të fiksuar në katër pika. Unaza ka shkëlqim të mjegullt dhe ngjyrë të ëmbël. Ice Cream Ring i shton pak ngjyrë pamjes suaj.