Out of Stock

Hail Ring

21.00

SKU: N/A Koleksioni

Unazë argjendi 925 me gurë të vegjël sferikë përgjatë gjithë perimetrit. Gurët e bardhë kanë shkëlqim të fortë për madhësinë dhe janë të kapur në gjashtë pika të ndryshme. Hail Ring është klasike dhe kombinohet me gjithçka, nga mëngjesi në mbrëmje.