Skip to content

Përkujdesja

Çdo produkt është realizuar me argjend të pastër 925. Argjendi i pastër është hipoalergjenik dhe i reziston kohës.
Për t’i shijuar sa më gjatë bizhuteritë nga Jetëza Studios, ndiqni këshillat e mëposhtme:

Për çdo pyetje, na shkruani në jetezastudios@gmail.com