Skip to content

Unaza argjendi dhe jo vetëm përzgjedhur me shumë kujdes dhe dashuri. The Dyad Collection, koleksioni ynë më i ri, ka në thelb unaza argjendi që kombinohen fare mirë me njëra-tjetrën, por veçanërisht me modelin specifik krah tyre. Frymëzuar nga koncepti i dualismit. 

Njoftohuni të parët

Abonohuni në listën tonë për t’u njoftuar mbi prurjet e reja dhe uljet.