Skip to content

NEXT

Launch

Koleksioni i ri për

NEXT

blank

Launch

Çdo muaj, Jetëza Studios prezanton një koleksion të ri që jua bën më të thjeshtë të shprehni veten.

JETËZA STUDIOS

Jetëza Studios [Ye·tuh·za Styoo·dee·owz] është një brand i vogël themeluar në Tiranë, Shqipëri.

Ne dizenjojmë bizhuteri që theksojnë stilin tuaj. Krijimet tona mund të vendosen në mëngjes dhe të hiqen në mbrëmje, mund të vendosen për një takim me miqtë dhe në eventin më të rëndësishëm të muajit.

Çdo bizhuteri është punuar me dashuri dhe frymëzim.
classicu 2021-03-05 135008.293
blank

JETËZA STUDIOS

Jetëza Studios [Ye·tuh·za Styoo·dee·owz] është një brand i vogël themeluar në Tiranë, Shqipëri.

Ne dizenjojmë bizhuteri që theksojnë stilin tuaj. Krijimet tona mund të vendosen në mëngjes dhe të hiqen në mbrëmje, mund të vendosen për një takim me miqtë dhe në eventin më të rëndësishëm të muajit.

Çdo bizhuteri është punuar me dashuri dhe frymëzim.
blank

Koleksioni ynë i parë u publikua më 22 Tetor, më 19:00.

Koncepti

Koncepti është i thjeshtë. Çdo muaj, në një datë të paracaktuar, ne publikojmë një koleksion të ri dhe të limituar.

Sigurohuni të shikoni orën në faqe për të qenë në kohë për koleksionin e ri.

Data ekzakte do të njoftohet në website tonë dhe në kanalet tona sociale.

Njoftohuni të parët

Abonohuni në listën tonë për t’u njoftuar mbi prurjet e reja dhe uljet.