Skip to content

Dërgesat

Jetëza Studios dërgon në Shqipëri përmes Albanian Master Courier dhe në Kosovë përmes Intex Courier.

Tarifa postare nuk llogaritet në çmim dhe paguhet nga klienti.

Për çdo paqartësi ose pyetje në lidhje me dërgesat na kontaktoni në jetezastudios@gmail.com ose në +355 68 843 6485.