Bli më të shiturat

14504-24197
The Hail Ring
Argjend 925
Unazë rreth prej argjendi 925 me gurë zirkoni pa ngjyrë përreth gjithë perimetrit.
Unaze floriri
The Sun Ring
Argjend 925 i larë në flori
Unazë rreth prej argjendi 925 e larë në flori 14-karatësh me gurë zirkoni pa ngjyrë përreth gjithë perimetrit.
82579-11755
The Black Ice Ring
Argjend 925
Unazë rreth prej argjendi 925 me gurë zirkoni në ngjyrë të zezë përreth gjithë perimetrit.

Njoftohuni të parët

Abonohuni në listën tonë për t’u njoftuar mbi prurjet e reja dhe uljet.